Tuesday, 22 May 2012

My Sassy Girl

mungkin dah lame cter ni, tp syiqoh bru la nengok nye kn.. my sassy girl.. ade org tye ape tu sassy girl, bkak google translate xdpt jwpn.. bkak google search bru tau.. my bizarre girl.., tau kn bizarre tu ape?? bizarre tu mksud die pelik.. klo korang tgk cter ni tau la bizarre die mcm mne..
xnk la olah pjg2 cter ni, sbb mungkin korg semua da tgk cter ni.. kate hantu korea smua kn..running man la..,bigbang la.. mcm2 jns korea ade.. hehe.. apa yg syiqoh nmpk dr cter ni, heroin die kehilangan kekasih yg suddenly passad away, dan telah berjumpe dgn sorg mamat ni (hero).. hero ni jd mangsa die.. tp hero xtau yg heroin ni kecewa yg amat.. sbb heroin x tunjuk pon yg die kecewa...
tp bila dah selalu berjumpe dgn heroin, hero dpt tau yg heroin simpan satu bnde yg sgt berat dlm hati die...he try to cheer up his heroin.. 
semua yg heroin suruh die buat je asal heroin gembira, sweet kn.. tp sedih la cter ni.. last tu bru hero tau kisah sebenar heroin.. tp hero berusaha utk memajukan diri die, so that bile die berjumpe ngn heroin lg.. die dpt penuhi hati heroin..dan dpt buktikan die serba boleh..
heroin berjanji ngn hero yg diorg akn jmpe lps 2 taun, tp heroin xdtg, die dtg setaun kemudian.. sbb die xyakin mampu utk sukakan hero.. tp lastly die sedar yg die kne lupakan jgk kekasih die yg meninggal tu.. finally, perjumpaan diorg sgt x dirancang dan kebetulan yg amat.. huhuhu.. 

yg mne xtgk lg boleh la tgk.. ^_^ .. mula2 mmg xpaham cter die..
tp last tu mmg akn buat korg pikir.. hua3.







No comments: